fbpx ...
Bata Energy Solutions

VOF Van Stokkom- Van Rooijen | Maurik | 656 panelen

656

Totaal geïnstalleerde zonnepanelen

265680

Totaal aantal Wp geinstalleerd

Zonnepanelen Melkveehouder & Akkerbouwer

Tevredenheid dat is waarvoor we het doen, afgelopen tijd hebben we een PV-installatie opgeleverd bij de familie van Stokkom die een gemengd agrarisch bedrijf runnen in Maurik. We hebben een installatie geplaatst van 656 stuks Jinko 405 Wp panelen i.c.m. Huawei omvormers. De installatie gaat circa 240.000 kWh per jaar opwekken wat gelijk staat aan circa 96 huishoudens.

Samen met de klant hebben we een ontwerp gemaakt, lichtplaten vervangen onder de zonnepanelen, route van de AC bekabeling bepaalt etc. Vanaf moment van opdracht hebben we het contact overgenomen met de Netbeheerder Liander welke een 3 x 250A aansluiting aan gelegd hebben. Verder hebben we een energiecontract geregeld en de meetdiensten bij Kenter. Alles is volgens planning en tevredenheid van de klant verlopen.

Ook benieuwd naar duurzame energie? Wij kijken graag met u mee!

“De opdrachtgever aan het woord”

Zonnepanelen melkveehouder & akkerbouwer

Vergelijkbare projecten

Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Jaar ervaring
0 +
Bata Energy Solutions

Waarom kiezen voor Bata?

Een eerlijk advies voor iedereen
Naast ons uitgebreide assortiment van zonnepanelen, bieden we persoonlijk en deskundig advies gericht op uw wensen en daksituatie.
Wij helpen u van A tot Z
U wordt van A tot Z compleet ontzorgd. Het gehele traject, van advies tot oplevering, wordt in samenspraak met u tot in de detail doorlopen.
Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Je eerste stap naar advies op maat

Of stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400