...
Bata Energy Solutions

Zonnepanelen voor agrariërs

Bata helpt de bewuste agrariër naar een schoner milieu.

Bata helpt agrariërs op weg naar een schonere bedrijfsvoering. We doen dit door samen te kijken naar welke zonne-oplossingen je bedrijf goed kan gebruiken. Beschik je over een stal, schuur of hal? Dan zou het plaatsen van zonnepanelen voor jou een interessante keuze kunnen zijn.

Met zonnepanelen bedrijven kun je de energiekosten van je agrarisch bedrijf enorm verlagen. Onze producten leveren een hoog rendement en zorgen voor een interessante terugverdientijd. Neem contact met ons op en wij helpen je de juiste duurzame keuzes te maken voor jouw agrarisch bedrijf.

Wil je graag weten wat je kunt besparen?

Krijg persoonlijk advies op maat

Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

De voordelen van zonnepanelen voor je agri bedrijf

Duurzame producten leveren én een schoner milieu.

Subsidies beschikbaar

De overheid biedt aantrekkelijke subsidies en belastingvoordeel, zoals SDE+, ISDE, EIA en KIA.

Duurzaam bedrijf

Profiteer van zelf opgewekte duurzame energie en creëer een duurzame bedrijfsvoering.

Schoner milieu

Draag je steentje bij in de strijd tegen het opwarmen van de aarde en voor een schoner milieu.

We gaan samen de strijd aan

Zonnepanelen voor agrarische bedrijven

Voor het gebruik van schone energie
Bata is zeer actief in de agrarische sector. We plaatsen zonne-installaties op daken bij boerderijen en kwekerijen. Daarnaast doet Bata ook de SDE++ & ISDE subsidieaanvragen die nodig zijn voor agrarische bedrijven.

Zonne-installaties met passie

We voeren het hele proces uit: van het ontwerpen van de installaties tot de installatie en nazorg van je zonneoplossing. Bata zorgt dat je nieuwe zonnedak binnen no-time gerealiseerd wordt. Door onze toewijding voor zonne-energie werken we met veel passie aan je project. We gebruiken hierbij hoogwaardig materiaal en werken alleen met de allerbeste fabrikanten. Kwaliteit en rendement is voor ons zeer belangrijk.

Zelf opwekken en kosten besparen

Zelfstandig duurzame bedrijfsvoering

Duurzame energie is een belangrijk onderwerp in de hedendaagse bedrijfsvoering. Bata kan helpen bij het zo duurzaam mogelijk maken van de bedrijfsvoering. We kijken naar de punten waarop energie bespaard kan worden, zonder dat de productie daarbij wordt aangetast. Je blijft gewoon doen wat je normaal doet, maar dan op een duurzame manier.

De ruimte op de daken en schuren van agrarische bedrijven is uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De energie die ondernemers kunnen opwekken met zonnepanelen kan direct gebruikt worden in de bedrijfsvoering. Ook kan de overbodig opgewekte energie worden teruggeleverd aan het energienet of worden opgeslagen om op een later moment te gebruiken.

Duurzame energie voor elke sector

Sleep
Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
0 +
Jaar ervaring
Bata Energy Solutions

Waarom kiezen voor Bata?

We geven je een eerlijk advies
Daarnaast bieden wij niet alleen zonnepanelen, maar kijken we ook naar je bedrijf en geven we deskundig advies gebaseerd op jouw wensen.

We helpen je in het hele proces
We zijn er van begin tot eind voor je en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

'Wat klanten over ons zeggen'

Veelgestelde vragen

Ja, een staldak leent zich perfect voor het plaatsen van zonnepanelen. 

Ja, een stal of schuur met golfplaten dak is zeker geschikt voor zonnepanelen. Het is alleen van belang om vooraf te weten hoe oud de golfplaten zijn omdat dit betrekking kan hebben op de kwaliteit van het dak. 

Voordat wij de zonnepanelen plaatsen, maken wij een uitgebreide constructiescan van het dak. Het montagesysteem van zonnepanelen op een golfdak is in verhouding duurder dan bij een normaal dak.

Het is belangrijk om de zonnepanelen te laten installeren door een professioneel bedrijf.

De grootste veiligheid behaal je namelijk door kundig installeren van de zonnepanelen. Daarnaast is het toepassen van de juiste materialen natuurlijk ook erg belangrijk.

Zonnepanelen gaan 25 tot 30 jaar mee. Al onze panelen hebben een opbrengstgarantie van 25 jaar.

Ja! Zonnepanelen werken namelijk op uv-licht. Wanneer het dus een bewolkte dag is wordt er alsnog zonne-energie opgewekt. Uiteindelijk is dit wel een stuk minder dan wanneer de zon wel recht op de zonnepanelen schijnt.

De grootste brandrisico van zonnepanelen komt door foutieve installatie. Dit zou bijvoorbeeld kunnen door het toepassen van verschillende merken connectoren of door het verkeerd aansluiten van de connectoren.

Wanneer een installatie wordt aangesloten volgens de laatste normen en eisen, zorgen zonnepanelen voor een minimaal verhoogd brandrisico.

Nagenoeg elke verzekering eist een scope 12 keuring voor een zonnepanelen installatie vanaf 40-50 panelen.

Wij laten elke installatie, die we aanleggen, scope 12 keuren door een onafhankelijke partij.  

Samen werken aan een dubbele oogst?

Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Samen werken aan een dubbele oogst?

Of stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400