...
Bata Energy Solutions

Leasen van zonnepanelen

Zonnepanelen
leasen zakelijk

Investeren in zonnepanelen is een geweldige kans. Wil je echter nog ruimte houden voor andere investeringen? Denk dan eens aan het leasen van zonnepanelen.

Het leasen van zakelijke zonnepanelen is een goed idee wanneer je minder wilt investeren, maar wel gebruik wil maken van zelf-opgewekte duurzame stroom. Enkele voordelen zijn:

– je hoeft niet zelf te investeren
– je bespaart op je energiekosten vanaf maand één
– na afloop van de leaseperiode is de installatie van jou
– je behoudt zelf de fiscale voordelen

Verlaag je energierekening, zonder zelf te investeren

Besparing vanaf maand één

Direct besparingen op je energierekening met zelf opgewekte stroom

Fiscaal aantrekkelijk

Houd zelf de fiscale voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen

Financial lease

Zakelijke zonnepanelen financieren is makkelijk met leasing. Je doet geen grote investering waardoor je liquide middelen er niet onder lijden. De zonnepanelen worden aan je geleased door middel van financial lease. Dit brengt allerlei voordelen met zich mee. Zo bespaar je op energiekosten en mag je de investering op je balans zetten waardoor je minder winstbelasting hoeft te betalen. Tevens profiteert je van verschillende fiscale voordelen en subsidies.

Je eerste stap naar advies op maat​

Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Je eerste stap naar advies op maat​

Denk jij na over het leasen van zakelijke zonnepanelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dat snappen we, want er komt een hoop bij kijken. Daarom kun je bij Bata Energy Solutions een gratis advies op maat krijgen. Samen met 1 van onze experts bespreek je de mogelijkheden en wensen voor jouw bedrijf. Helemaal vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400