...
Bata Energy Solutions

Zonnepanelen voor aannemers/ontwikkelaars

Zonne-energie voor ontwikkelaars en aannemers

Steeds meer bedrijven pleiten voor duurzamere bedrijfsvoering. Zonnepanelen kunnen daar natuurlijk niet aan ontbreken. Daarom wordt je als aannemer waarschijnlijk vaak gevraagd om zonnepanelen bij je klanten te plaatsen.

Bata ondersteunt de installatie van zonnepanelen op bedrijfspanden. We hebben ervaring met het installeren van zonnepanelen en zorgen dat deze voldoen aan de eisen en normen. Dit scheelt een hele hoop kosten en gedoe.

Leverancier en adviseur voor aannemers

Advies en ondersteuning voor aannemers/ontwikkelaars

Bata is actief in vele industrieën, waaronder de agrarische sector en utiliteitsbouw. We zijn een adviserende partij voor aannemers en zorgen samen dat we optimaal gebruik maken van zonne-installaties die volledig voldoen aan de gestelde eisen en normen.

In de bouwsector levert en monteert Bata zonnepanelen en andere zonne-oplossingen. Het onderhouden van het primaire contact met de eindgebruiker blijft echter bij de aannemer.

Zonnepanelen voor aannemers

Wat kunnen
wij betekenen?

Voorbereidend advies

Wij adviseren over de aanleg van zonne-oplossingen en geven bouwadvies

Aanleg PV-installatie

Wij leveren de zonnepanelen en zorgen voor correcte montage

Heldere communicatie

De aannemer onderhoudt het primaire contact met de klant terwijl wij installeren

Samenwerking

We zetten je in het zonnetje

We werken graag samen met aannemers en zorgen daarbij voor heldere communicatie en duidelijke afspraken. We hebben veel ervaring in de bouw en weten daarom goed hoe de vork in de steel zit. Hierdoor kunnen we goed adviseren over eventuele knelpunten zodat deze vooraf voorkomen kunnen worden.

Bestaande bedrijven of nieuwbouwproject
Lever ons de projectinformatie en wij leveren en monteren de volledige zonne-installatie. We zorgen dat de montage en installatie gemonitord worden zodat we kunnen bepalen of het bedrijf daadwerkelijk energieneutraal is.

Door voor Bata te kiezen, kies je voor een betrouwbare partij die duurzame en betaalbare oplossingen biedt. We leveren zonnepanelen voor zowel grote als kleine daken of oppervlakten in de agrarische- en utiliteitsindustrie en adviseren daarbij over de subsidieregelingen.

Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
0 +
Jaar ervaring
Bata Energy Solutions

Waarom kiezen voor Bata?

We geven je een eerlijk advies
Daarnaast bieden wij niet alleen zonnepanelen, maar kijken we ook naar je bedrijf en geven we deskundig advies gebaseerd op jouw wensen.

We helpen je in het hele proces
We zijn er van begin tot eind voor je en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Je eerste stap naar advies op maat​

Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Je eerste stap naar advies op maat​

Of stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400