fbpx
Bata Energy Solutions

Onze werkwijze

Onze persoonlijke aanpak

Je wilt graag zonnepanelen maar weet nog niet helemaal hoe dit in zijn werking gaat. Geen probleem, wij helpen je! Bata combineert expertise met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en uitmuntende service.

Onze manier van werken zorgt dat je kunt genieten van een optimaal resultaat. We komen graag bij je langs en bekijken jouw persoonlijke situatie. We brengen je zonne-behoeften in kaart en gaan snel voor je aan de slag. Op deze pagina leggen we je uit welke stappen we tijdens dit proces ondernemen: van de aanvraag tot de nazorg van jouw nieuwe zonne-installatie.

De stappen van onze klantreis

1

Krijg vrijblijvend advies en ontvang een offerte

Onze deskundigen komen bij je langs om je behoeften in kaart te brengen. We kijken hierbij samen naar je wensen en de situatie van je dak.

2

We stellen een plan op en berekenen de prijs

Je krijgt van ons een persoonlijke aanbieding. Ben je enthousiast geraakt? Dan gaan we gelijk voor je aan de slag!

3

We komen het zonnetje in huis brengen!

We hebben duidelijke afspraken gemaakt en onze monteurs leggen binnen enkele dagen je nieuwe zonnepanelen aan.

1. Onze persoonlijke aanbieding

Je bent opzoek naar een installateur die jouw bedrijf in het zonnetje zet. Dan ben je bij Bata aan het juiste adres. Bata is de betrouwbare partner en met jaren ervaring installeren we je nieuwe zonnepanelen al binnen enkele werkdagen. Nu wil je natuurlijk een persoonlijk plan en vrijblijvende offerte van ons ontvangen. We geven je eerlijk advies en een eerlijke prijs.

Wij bieden gegarandeerd kwaliteit. Op die manier hoef je niet over een aantal jaren je zonne-installatie opnieuw te laten plaatsen. Bij ons haal je het meeste rendement uit je zonnepanelen en weet je zeker dat het goed zit met constructies, verzekeringen en financieringsopties.

Nederland wordt steeds zonniger en het rendement van zonnepanelen wordt dan ook steeds hoger. Nieuwe technieken zorgen voor lagere prijzen en daardoor een snelle terugverdientijd. Wij zorgen ervoor dat je het allerhoogste rendement kunt behalen met de zonnepanelen die we aanleggen. Duurzame energie is onze passie en die passie stoppen we graag in jouw zonne-installatie.

Wanneer je via onze website een aanvraag doet zullen onze adviseurs contact met je opnemen. Dit kan in de eerste instantie via de telefoon. We bespreken je wensen en maken een afspraak voor een inspectie op locatie of op afstand. Samen zoeken we de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Inspectie op afstand
Wanneer je liever niet hebt dat we gelijk bij je langskomen, kunnen we een inspectie op afstand inplannen. Je stuurt ons foto’s van je dak en van je meterkast. Ons team deskundigen zal de foto’s bestuderen en een persoonlijk plan voor je opstellen.

Inspectie op locatie
De allerbeste manier om jouw situatie te beoordelen is een inspectie op locatie. We hebben adviseurs in heel Nederland en komen vrijblijvend bij je kijken. We bespreken als je wensen en geven je na afloop een inspectierapport en offerte op maat. We leveren dit rapport al binnen 5 werkdagen, maar meestal eerder. Zo kun je snel je keuze maken en je plannen eventueel al meenemen in je subsidieaanvraag.

Werkwijze zonnepanelen

2. Akkoord met ons plan? We gaan ervoor!

Je hebt van ons een aantrekkelijke offerte ontvangen en gaat er graag mee akkoord. Wat fijn! We gaan graag voor je aan de slag. We blijven je ondersteunen van de adviesfase tot ver na de oplevering en zorgen voor duidelijke afspraken en heldere communicatie. Onze deskundige installateurs komen de zonnepanelen zo snel mogelijk bij je afleveren. Onze medewerkers zijn vakkundig, dragen zorg voor hun werk en zijn eerlijk in wat ze doen. Het is belangrijk dat we eerst een groepenkastcheck uitvoeren. Zo weten we namelijk of de zonnepanelen goed aangesloten kunnen worden. Wanneer dit niet zo is maken we dit graag voor je in orde. Als bedrijf kun je hier ook nog eens de btw van terugvragen. Binnen een week plannen we de datum voor de installatie van je nieuwe zonnepanelen in.

Terwijl we je meterkast controleren bekijkt onze afdeling werkvoorbereiding uitvoerig naar jouw inspectierapport. We hebben namelijk erg veel soorten zonnepanelen in ons assortiment en kiezen de beste panelen voor jouw situatie. Onze panelen zijn van de allerbeste kwaliteit een leveren een zo hoog mogelijk rendement. Alles wordt nog een keertje gecheckt zodat we zeker weten dat we de installatie zo goed mogelijk uit kunnen voeren. Wanneer het plan helemaal klaar is checken we of alles in orde is en wordt het door onze experts goedgekeurd. Hierna gaat jouw project naar de planning en leggen we zo snel we kunnen jouw nieuwe zonnepanelen aan.

3. We gaan aan de slag!

Wanneer we alles samen hebben doorgenomen en iedereen tevreden is gaan de monteurs en elektriciens het dak op. Stap voor stap houden we je op de hoogte van de vooruitgang van jouw project. Je weet precies waar we mee bezig zijn en weet zeker dat alles in orde komt. De deskundigen op jouw dak zijn namelijk experts in hun vak.

We streven erna om jouw zonnepanelen zo snel mogelijk gebruiksklaar te maken. Na de aanleg checken we het hele systeem nog eens voor je: we testen alle functies en monitoren en tekenen een opleverdocument. Gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van je eigen Bata Energy Solutions zonnepanelensysteem. Nu kun je beginnen met het opwekken van duurzame energie en duurzame bedrijfsvoering.

Werkwijze zonnepanelen

Je eerste stap naar advies op maat​

Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Je eerste stap naar advies op maat

Of stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400