fbpx ...
Bata Energy Solutions

Zonnepanelen in Opheusden: de oplossing voor je hoge energierekening

Ben je op zoek naar zonnepanelen en is je bedrijf gevestigd in Opheusden? Bata Energy Solutions is dé specialist in zakelijke zonnepanelen. We helpen je graag met het ontwerpen van jouw zonne-installatie voor je bedrijf. Wil je bijvoorbeeld graag een zonnepanelen in Gelderland laten aanleggen of wil je zonnepanelen zakelijk leasen, om je bedrijf van duurzame energie te voorzien, zonder een grote investering? We bekijken graag welke optie het beste past bij jouw bedrijf.

Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Jaar ervaring
0 +
Bata Energy Solutions

Waarom kiezen voor Bata?

We geven je een eerlijk advies
Daarnaast bieden wij niet alleen zonnepanelen, maar kijken we ook naar je bedrijf en geven we deskundig advies gebaseerd op jouw wensen.

We helpen je in het hele proces
We zijn er van begin tot eind voor je en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Zakelijk zonnepanelen voor bedrijven in Opheusden

In Opheusden zijn genoeg bedrijven die zonne-energie goed zouden kunnen gebruiken. Er zijn namelijk genoeg bedrijven, denk aan agrariërs, boomkwekers die plaats op hun dak en bedrijfspand hebben, voor de aanleg van zonnepanelen. Op het platte dak van een kantoorpand, stal of ander gebouw, brengen de zonnepanelen het meeste op. Door de zonnepanelen in verschillende hoeken te plaatsen, is het rendement namelijk hoger.

Daarnaast zijn er nog meer voordelen waar je bedrijf van kan profiteren, wanneer je zakelijk zonnepanelen gaat aanschaffen. De zonnepanelen zijn uiterst geschikt voor het koel houden van je pand. Zakelijke zonnepanelen zorgen namelijk voor schaduw op het dak, waardoor de temperatuur in het pand een stuk lager blijft, dan wanneer het dak de hele dag in de zon staat.

Verder houden zonnepanelen een laag lucht vast tussen de panelen en het dak. Deze laag zorgt voor extra isolatie, waardoor de warme lucht van de kachel of koele lucht van de airco langer in het pand blijft hangen. Hierdoor verbruik je dus minder energie en kan de energierekening nog een stukje omlaag.

Ook gaat het dak van je bedrijf door de aanleg van zonnepanelen voor mkb een stuk langer mee. De zakelijke zonnepanelen beschermen namelijk niet alleen je bedrijfspand tegen zon, maar tegen allerlei andere weersomstandigheden zoals hagel, regen en sneeuw en tegen schadelijke UV-stralingen die het dak kunnen beschadigen.

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen in Opheusden

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen in Opheusden kan daarnaast zeer aantrekkelijk zijn voor consumenten, want ook voor mkb zonnepanelen zijn er een hoop fiscale en subsidiemogelijkheden.

Voor bedrijven in Opheusden zijn er een aantal subsidies die aangevraagd kunnen worden m.b.t. zakelijke zonnepanelen. Zonne-energie voor zakelijk gebruik wordt veel door de Nederlandse overheid gestimuleerd. Zo kunnen mkb’s de ISDE subsidie aanvragen. Deze subsidie voor kleingebruikers levert €125 per kilowattpiek op. Dit komt neer op minimaal €1857 voor zakelijke zonnepanelen.

Wanneer je een groter bedrijf hebt en dus meer energie verbruikt, is er de SDE++ subsidie. Deze subsidie voor zakelijke zonnepanelen is maar een deel van het jaar aan te vragen, maar levert ook zeker veel voordeel op. Je krijgt met deze subsidie voor zakelijke zonnepanelen namelijk 15 jaar lang een door de overheid vastgesteld bedrag per opgewekt kilowattuur zonne-energie. In 2021 was dit bedrag €7,22.

Zonneparken in Gelderland kunnen hiermee dus flink wat terugverdienen. Of je nu een zonnepark op je bedrijfsterrein begint of een aantal zonnepanelen op je schuur, kantoorpand of ander bedrijfsgebouw wilt leggen: zonnepanelen voor bedrijven in Gelderland worden steeds populairder.

Daarnaast zijn er verschillende manier voor het zakelijk zonnepanelen aanschaffen en daarbij gebruik te maken van fiscale voordelen. Zo is de EIA een fiscaal voordeel waarmee je een deel van de investering van je zonnepanelen voor mkb van je winst kunt aftrekken. Deze EIA is te combineren met de KIA (kleinschaligenaftrek), de MIA (Milieu-investeringsafrek) en de VAMIL. Met al deze fiscale voordelen kun je een groot deel van je investering in zonnepanelen in Opheusden terugverdienen.

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen bij Bata Energy Solutions

Zonnepanelen in Opheusden bestel je gemakkelijk bij Bata. Bata is een betrouwbare partner voor zonnepanelen in Opheusden of zakelijke zonnepanelen door het hele land. We komen graag bij je langs om jouw situatie te bekijken en een persoonlijk plan op te stellen: gratis en vrijblijvend. We ontwerpen een zonne-installatie, passend bij jouw bedrijf en leveren de zonnepanelen in Opheusden bij je af. Daarnaast installeren wij de zonnepanelen en testen we zorgvuldig of alles goed werkt.

Na de installatie lopen we de zonne-installatie met je na en laten we je zien hoe je de installatie kunt bedienen. Voor zonnepanelen in Opheusden kun je dus zeker bij ons terecht.

Of je nu zonnepanelen zakelijk of privé gaat aanschaffen: er is voor ieder bedrijf of iedere consument een aantrekkelijke subsidie voor het (deels) financieren van zonnepanelen. Bata Energy Solutions is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen zakelijk aanschaffen of subsidies voor zonnepanelen voor consumenten.

Wil je geen grote investering doen, maar liever de zonnepanelen in termijnen afbetalen? Ook voor zonnepanelen leasen zakelijk kun je bij ons terecht. Wij bieden namelijk de kans om de zonnepanelen bij ons te leasen, waarbij de zonnepanelen na afloop van het contract van jou zijn. Wil je dus graag zonnepanelen in Opheusden leasen? Vraag een offerte bij ons aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Eerste stap naar advies op maat

Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Je eerste stap naar advies op maat

Of stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400