...
Bata Energy Solutions

Zonnepanelen Neder-Betuwe: een interessante manier om je energierekening te verlagen

Zonnepanelen in de Neder-Betuwe worden steeds meer aangevraagd. Dit is ook niet zo gek, want de Neder-Betuwe heeft genoeg bedrijven en agrariërs voor deze duurzame manier om energie op te wekken. Zakelijke zonnepanelen zijn winstgevend voor vele bedrijven, omdat er verschillende subsidies en fiscale voordelen aan te vragen zijn via de Nederlandse overheid. In dit artikel bespreken we de voordelen die behaald kunnen worden met zakelijke zonnepanelen in de Neder-Betuwe.

Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
0 +
Jaar ervaring
Bata Energy Solutions

Waarom kiezen voor Bata?

We geven je een eerlijk advies
Daarnaast bieden wij niet alleen zonnepanelen, maar kijken we ook naar je bedrijf en geven we deskundig advies gebaseerd op jouw wensen.

We helpen je in het hele proces
We zijn er van begin tot eind voor je en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Voordelen van zonnepanelen in de Neder-Betuwe

In de Neder-Betuwe levert de aanschaf van zakelijke zonnepanelen veel op. Er zijn namelijk vele voordelen waar bedrijven van kunnen genieten, naast de lage energiekosten en de kleine voetafdruk op het milieu. Zonnepanelen zorgen namelijk voor een extra isolerende laag op het dak. Dit komt door de luchtlaag die tussen de panelen en het dak blijft hangen, die als het ware als een isolatiedeken werkt.

Daarnaast zorgen de zonnepanelen ook voor schaduw op het dak, waardoor de temperatuur in het pand tijdens de zomer laag blijft. Het dak ligt namelijk niet de hele dag in de zon. Ook beschermen zonnepanelen het dak tegen allerlei weersinvloeden zoals regen, sneeuw en hagel. Daarnaast houden zonnepanelen schadelijke UV-straling tegen, waardoor het dak ook nog eens langer meegaat.

Zonnepanelen zorgen dus niet alleen voor een lage rekening door het rendement wat ze opbrengen, maar ook door de isolatie en bescherming die ze voorzien. Het pand wordt daarnaast meer waard door de aanleg van zonnepanelen en zal makkelijker verkocht kunnen worden. Zonnepanelen zijn hierdoor erg in trek in de Neder-Betuwe.

Subsidie voor zonnepanelen in de Neder-Betuwe

Ook zeker voor bedrijven in de Neder-Betuwe is het zakelijk zonnepanelen aanschaffen een winstgevende zaak. Niet alleen kan een bedrijf zijn impact op het milieu verlagen door duurzame energie op te wekken, de energierekening kan ook drastisch verlaagd worden. Zakelijk zonnepanelen aanschaffen kan in de Neder-Betuwe veel opleveren. De Nederlandse overheid heeft namelijk een aantal subsidies en fiscale voordelen beschikbaar voor mkb zonnepanelen.

Financieringsmiddelen waarmee de overheid de aanschaf van mkb zonnepanelen stimuleert, zijn als volgt.

  • De ISDE-subsidie
  • De SDE++ subsidie
  • De EIA, KIA, MIA en VAMIL regelingen

De ISDE is een subsidie waarmee de investering in mkb zonnepanelen deels mee kan worden terugverdiend. De aanvrager krijgt namelijk een bedrag per kilowattpiek vergoed. Dit gaat om €125 per kilowattpiek. Deze subsidie is alleen beschikbaar voor zonnepanelen voor mkb die op het energienet aangesloten kunnen worden en dus een aansluiting hebben die niet groter is dan 3*80 ampère.

De SDE++ is daarentegen voor grootverbruikers van zonnepanelen voor mkb. Met deze subsidie kun je een bedrag per opgewekte kilowattuur terugverdienen. De overheid geeft 15 jaar lang een bedrag voor het aantal kilowattuur dat je hebt opgewekt. In 2021 was dit bedrag €7,22. Het doel van deze subsidie is het stimuleren van bedrijven om over te stappen op schone energie.

Daarnaast zijn er nog andere fiscale voordelen die met zonnepanelen zakelijk kunnen worden behaald. Zo kun je met de EIA, KIA, MIA en VAMIL een percentage van je investering van je fiscale winst aftrekken. Sommige van deze regelingen kunnen worden gecombineerd, waardoor je een zeer groot deel van je investering weer terug kunt verdienen. Deze voordelen kunnen de investering die je doet in zonnepanelen in de Neder-Betuwe uiteindelijk drastisch verlagen.

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen bij Bata Energy Solutions

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen bij Bata Energy Solutions brengt vele voordelen met zich mee. Wij zijn namelijk een van de erkende bedrijven die zonnepanelen leveren in Nederland. Hierdoor zijn we een betrouwbare partner voor zonnepanelen in de Neder-Betuwe.

We komen graag jouw situatie bekijken en luisteren naar jouw wensen. Op basis hiervan maken we een persoonlijk plan voor de aanleg van je zonnepanelen en helpen je met de aanvraag van subsidies voor zonnepanelen mkb of voor consumenten.

Je kunt ook eerst een offerte bij ons aanvragen zodat je een duidelijk overzicht hebt van de kosten van zonnepanelen voor mkb in de Neder-Betuwe. Zakelijk zonnepanelen aanschaffen is één optie, maar wanneer je liever geen grote investering doet, kun je bij ons ook zonnepanelen leasen zakelijk. Zonnepanelen voor bedrijven in Gelderland kunnen bij ons maandelijks worden afbetaald. Wanneer het contract eindigt, mag je de zonnepanelen houden. Hier heb je immers al voor betaald.

Wanneer je zonnepanelen zakelijk of privé gaat aanschaffen in de Neder-Betuwe, is Bata de juiste partner. Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren. Na de installatie testen we of alles werkt en laten we je zien hoe je je nieuwe zonnepanelen bedient.

Onze zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit en gaan ongeveer 40 jaar mee. Wanneer je de zonnepanelen op een sedumdak (ofwel groen dak) legt, kan dit de levensduur zelfs verdubbelen. Sedumdaken zijn een ideale manier om het huis te isoleren en verhogen daarnaast het rendement van je zonnepanelen.

Eerste stap naar advies op maat

Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Je eerste stap naar advies op maat

Of stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400