fbpx
Bata Energy Solutions

Zakelijke zonnepanelen in Kesteren: verlaag je energierekening voor je bedrijf

Zonnepanelen in Kesteren worden steeds populairder. Dit komt omdat bedrijven zonnepanelen in Kesteren voordelig zakelijk kunnen aanschaffen. De Nederlandse overheid heeft hiervoor een aantal subsidies en fiscale voordelen beschikbaar gemaakt voor mkb zonnepanelen. Benieuwd naar welke voordelen zonnepanelen in Kesteren je kunnen opleveren? Lees dan snel verder.

Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Jaar ervaring
0 +
Bata Energy Solutions

Waarom kiezen voor Bata?

We geven je een eerlijk advies
Daarnaast bieden wij niet alleen zonnepanelen, maar kijken we ook naar je bedrijf en geven we deskundig advies gebaseerd op jouw wensen.

We helpen je in het hele proces
We zijn er van begin tot eind voor je en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Voordelen van zonnepanelen in Kesteren

Wanneer je zakelijk zonnepanelen gaat aanschaffen voor je bedrijf in Kesteren, kun je van vele voordelen genieten. Natuurlijk is het allergrootste voordeel het verlagen van de energierekening, die op dit moment torenhoog kan zijn. Maar wist je dat zonnepanelen nog veel meer voordelen met zich meebrengen?

Zakelijke zonnepanelen zijn een ideale manier om je bedrijfspand te isoleren. De zonnepanelen houden namelijk een dikke luchtlaag vast, tussen de panelen en het dak. Deze luchtlaag werkt als het ware als een extra isolatielaag. Vooral in combinatie met een sedumdak. Zo’n onderhoudsarm groen dak zorgt voor extra isolatie en dus voor een lagere energierekening. Mkb zonnepanelen zijn dus veel meer dan alleen een voorziening van duurzame energie.

Een ander groot voordeel is dat je met zakelijke zonnepanelen de levensduur van je dak aanzienlijk kunt verlengen. De zonnepanelen beschermen het dak namelijk tegen weersinvloeden zoals hagel en sneeuw en houden daarnaast schadelijke UV-straling tegen, die het dak kunnen beschadigen en uitdrogen. Zonnepanelen brengen dus meer op dan dat je denkt.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen in Kesteren

Ook zakelijk zonnepanelen aanschaffen is zeer voordelig. Bedrijven in Kesteren kunnen namelijk gebruikmaken van verschillende subsidies en fiscale voordelen. Sommige van deze voordelen kunnen zelfs worden gecombineerd. Hierdoor kan een groot deel van de investering in zonnepanelen in de Neder-Betuwe worden teruggewonnen.

Zonneparken in Gelderland kunnen dus van vele voordelen genieten en bedrijven in Kesteren kunnen een groot deel van hun duurzame investering snel terugverdienen. Of je nu een zonnepark in Gelderland op je bedrijfspanden aanlegt of een paar zonnepanelen op je kantoorpand wilt aanleggen: nu is het moment om te investeren.

Zonnepanelen voor bedrijven in Gelderland zijn zeer makkelijk te bestellen bij Bata Energy Solutions. Wij zijn een van de erkende bedrijven voor zonnepanelen in Nederland en zijn een betrouwbare partner. Ben je dus op zoek naar zonnepanelen in Kesteren voor je bedrijf? Kijk dan zeker eens op onze website.

Subsidie zonnepanelen voor bedrijven in Kesteren

Bata helpt met het uitzoeken van de beste subsidies en fiscale voordelen voor jouw bedrijf en zorgt dat je het maximale uit je investering kunt halen. Zo is er voor kleingebruikers van mkb zonnepanelen de ISDE subsidie. Met deze subsidie krijg je een bedrag per opgewekte kilowattpiek van de overheid terug. Dit bedrag is in 2022 €125 per kilowattpiek.

Ben je een grootverbruiker van zonne-energie voor bedrijven? Dan kun je beter de SDE++ aanvragen. Deze subsidie geeft je 15 jaar lang een bedrag terug per opgewekte kilowattuur. Voor zonnepanelen voor bedrijven in 2021 bedroeg dit bedrag €7,22 per kilowattuur.

Daarnaast zijn er nog de EIA, KIA, MIA en VAMIL, waarbij je een percentage van je zakelijk zonnepanelen-investering kunt aftrekken van je fiscale winst. Sommige van deze fiscale voordelen kunnen worden gecombineerd. Neem voor meer informatie over deze voordelen contact met ons op. Bata is op de hoogte van de allernieuwste subsidies en regelingen m.b.t. zonnepanelen subsidie voor bedrijven in Kesteren.

Gebruikers van zakelijke zonnepanelen voor bedrijven kunnen dus zeer voordelig investeringen doen in duurzame energievoorzieningen zoals zonnepanelen. Door het combineren van subsidies en fiscale voordelen, kun je het grootste deel van je investering in mkb zonnepanelen in Kesteren weer terugverdienen. Zakelijk zonnepanelen aanschaffen in de Neder-Betuwe was nog nooit zo aantrekkelijk.

Zakelijk zonnepanelen aanschaffen bij Bata Energy Solutions

Zonnepanelen zakelijk aanschaffen doe je veilig en gemakkelijk bij Bata. Op verzoek komen we bij je langs en ontwerpen de zonne-installatie die past bij jouw behoeften. We zorgen dat je het maximale uit je zonnepanelen kunt halen en gaan niet weg voordat alles goed werkt.

Je kunt bij ons zakelijk zonnepanelen aanschaffen of zonnepanelen leasen zakelijk. Door zonnepanelen te leasen, hoef je niet in één keer een grote investering te doen. Dit is dus fijn voor bedrijven in Kesteren met een klein budget. Je betaalt de zonnepanelen in termijnen aan ons terug en aan het einde van ons contract zijn de zonnepanelen van jou. Zo geniet je gelijk van een lage energierekening en na een aantal jaren hoef je ook de leaseprijs niet meer te betalen.

Bata is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van zonnepanelen, maar blijft ook op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie. Wil je dus weten welke subsidies er op dit moment beschikbaar zijn en hoe je deze het beste kunt combineren met de beschikbare fiscale voordelen? Bata adviseert je graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en geniet binnenkort al van een lage energierekening.

Eerste stap naar advies op maat

Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Je eerste stap naar advies op maat

Of stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400