...
Bata Energy Solutions

Bespaar op je energiekosten met zakelijke zonnepanelen in Elst Gelderland

Zakelijke zonnepanelen zijn een ware uitkomst als het gaat om besparen op de zakelijke energiekosten. Nu de energiekosten uit de pan rijzen, zoeken veel bedrijven in Elst naar een oplossing. Zakelijke zonnepanelen kunnen deze oplossing bieden. Met zonnepanelen voor het MKB kun je niet alleen flink op je energiekosten besparen, maar ook vele andere voordelen behalen. Zonnepanelen leveren namelijk niet alleen maar schone energie, maar zijn ook een geweldige manier om het dak van je pand te isoleren. Lees in dit artikel hoe voordelig zakelijke zonnepanelen voor jouw bedrijf kunnen zijn.

Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
0 +
Jaar ervaring
Bata Energy Solutions

Waarom kiezen voor Bata?

We geven je een eerlijk advies
Daarnaast bieden wij niet alleen zonnepanelen, maar kijken we ook naar je bedrijf en geven we deskundig advies gebaseerd op jouw wensen.

We helpen je in het hele proces
We zijn er van begin tot eind voor je en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Voordelen van zonnepanelen in Elst

Zonneparken in Gelderland worden steeds belangrijker, want meer bedrijven kiezen ervoor om gebruik te maken van zonnepanelen. Zonnepanelen op agrarische grond kunnen bijvoorbeeld een bedrijf van stroom voorzien en de overgebleven stroom kan weer aan het net worden teruggeleverd, wat financieel veel op kan brengen.

In Elst zonnepanelen aanschaffen is zeer goed mogelijk, want vele bedrijven hebben genoeg ruimte. De daken van kantoren, stallen of loodsen verlenen zich prima als ondergrond voor mkb zonnepanelen. Er is dus altijd ruimte voor het opwekken van schone zonne-energie.

Daarnaast kun je met zonnepanelen het milieu een handje helpen. Het opwekken van schone energie is daarvoor natuurlijk belangrijk, maar wist je dat zonnepanelen voor mkb je bedrijf ook op een natuurlijke manier van isolatie voorzien? De zonnepanelen houden namelijk een luchtlaag vast tussen het dak en de panelen, die voor goede isolatie zorgen. Hierdoor heb je dus minder energie nodig, om je bedrijfspand de hele dag te koelen of te verwarmen.

Zonnepanelen zakelijk of privé aanschaffen?

Ondernemers kunnen kiezen om hun zonnepanelen zakelijk of privé aan te schaffen. Het is echter verstandiger om de zonnepanelen zakelijk aan te schaffen. Zakelijke zonnepanelen zijn namelijk financieel veel aantrekkelijker dan privé zonnepanelen. Het is belangrijk om goed te laten berekenen hoeveel energie en dus hoeveel zonnepanelen je bedrijf nodig heeft. Voor de aanvraag van subsidies of financiële regelingen, maakt de grootte van je bedrijf niet uit.

Voordelen van zakelijke zonnepanelen mkb in Elst

Zonnepanelen voor het MKB hoeven niet altijd een grote investering te zijn. Het is namelijk mogelijk om bij Bata Energy Solutions zonnepanelen te leasen zakelijk. Per afgesproken termijn betaal je een bepaald bedrag terug en na afloop zijn de zakelijke zonnepanelen van jou. Op deze manier wordt het aanschaffen van zakelijke zonnepanelen wel erg aantrekkelijk.

Daarnaast zijn zonnepanelen voor bedrijven ook zeker financieel voordelig. De btw van zowel de installatie en de aanschaf van de zonnepanelen in Elst (gld) mag namelijk worden teruggevraagd bij de belastingdienst. Ook mag de aanschaf van de zonnepanelen 20 jaar lang worden opgevoerd als kosten, omdat de afschrijving van je zonneplan in Elst in 20 moet gebeuren.

Subsidie zonnepanelen MKB in Elst

Er zijn nog een aantal andere financiële regelingen en subsidies voor zonnepanelen in Elst beschikbaar, waarmee veel financieel voordeel kan worden behaald. Met deze subsidies, wordt het aanschaffen van zakelijke zonnepanelen een stuk makkelijker. Belangrijke subsidies en regelingen zijn:

  • De ISDE-subsidie
  • De SDE++ subsidie
  • De EIA, KIA, MIA en VAMIL regelingen

De ISDE-subsidie is een subsidie voor mkb bedrijven en is dus niet bedoeld voor grootverbruikers. Een belangrijke voorwaarde voor het ontvangen van deze subsidie is dan ook dat je bedrijf aan het net aangesloten kan worden. Hiervoor heb je een aansluiting nodig die niet groter is dan 3*80 ampère. Met de ISDE-subsidie wordt er een bedrag per opgewekte kilowattpiek aan je bedrijf terugbetaald. Dit bedrag wordt elk jaar door de overheid vastgesteld en is rond de €125 per kilowattpiek.

De SDE++ subsidie daarentegen, is voor bedrijven die veel energie verbruiken. Je kunt van deze regeling 15 jaar gebruikmaken, waarin je een bedrag terugkrijgt per opgewekt kilowattuur. Het doel van deze subsidie is het stimuleren van bedrijven om over te stappen op schone energie. 

De EIA, KIA, MIA en VAMIL zijn allemaal financiële regelingen, waarmee er op een bepaald of willekeurig moment een percentage van de aanschaf van de zakelijke zonnepanelen, mag worden afgeschreven van de winst. Hierdoor wordt de winst gedrukt en zal de inkomstenbelasting lager uitvallen. Een aantal van deze regelingen kunnen worden gecombineerd, waardoor er een groot deel van de aanschaf, van de winst kan worden afgetrokken.

Een zonneplan in Elst op maat met Bata Energy Solutions

Bata is een erkend bedrijf in zonnepanelen. Zakelijk zonnepanelen aanschaffen wordt makkelijk met onze hulp. We bekijken welke zonne-oplossingen geschikt zijn voor je bedrijf en helpen je met het aanvragen van de subsidies en eventueel de financiering. We zijn niet alleen leveranciers van zonnepanelen, maar komen ze ook zorgvuldig installeren en leggen je stap-voor-stap uit hoe je je zonnepanelen kunt gebruiken en aflezen. We gaan niet weg voordat alles werkt en naar wens is. Kies dus voor de allerbeste kwaliteit en service voor de zonnepanelen voor het MKB van Bata Energy Solutions.

Eerste stap naar advies op maat

Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Je eerste stap naar advies op maat

Of stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400