...
Bata Energy Solutions

Fruitbedrijf Leccius de Ridder | Rhenen | 192 panelen

zonnepanelen fruitteler

192

Totaal geïnstalleerde zonnepanelen

86400

Totaal aantal Wp geinstalleerd

Zonnepanelen fruitteler

Bij Fruitbedrijf Leccius de Ridder worden meerdere soorten fruit geteeld. Dit zijn onder anderen kersen, appels en peren.

Door de diverse koelcellen, heeft dit bedrijf een behoorlijk verbruik. Het totale verbruik wordt nu door, 192 panelen geïnstalleerd op een sandwich dak, opgewekt. Omdat de koelcellen een constant verbruik hebben, zijn de panelen geplaatst met de uitrichtingen oost en west. Hierdoor wordt er over een langere periode van de dag energie opgewekt, waardoor er een hogere gelijktijdigheid is van het verbruik en de opwek.

Bent je benieuwd naar de mogelijkheden voor jou bedrijf? Neem vrijblijvend contact op!

“De opdrachtgever aan het woord”

Bata, nieuw op de markt en geleid door een ervaren en jong trio die staan voor een groenere en duurzame bedrijfsvoering. Wij zijn door jullie met veel uitleg, geduld en passie perfect geholpen tot een vakkundig resultaat! ‘Functionele werkwijze’ van het trio is de sleutel tot succes, bedankt en ga zo door…
zonnepanelen fruitteler

Vergelijkbare projecten

MKB

MKB

Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
0 +
Jaar ervaring
Bata Energy Solutions

Waarom kiezen voor Bata?

Een eerlijk advies voor iedereen
Naast ons uitgebreide assortiment van zonnepanelen, bieden we persoonlijk en deskundig advies gericht op uw wensen en daksituatie.
Wij helpen u van A tot Z
U wordt van A tot Z compleet ontzorgd. Het gehele traject, van advies tot oplevering, wordt in samenspraak met u tot in de detail doorlopen.
Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Je eerste stap naar advies op maat

Of stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400