fbpx ...
Bata Energy Solutions

SVR Camping de Vijverhof | Ommeren | 128 panelen

128

Totaal geïnstalleerde zonnepanelen

51479

Totaal aantal Wp geinstalleerd

Zonnepanelen Camping

Voor SVR camping de Vijverhof heeft Bata een prachtig PV-systeem mogen realiseren. Het voordeel bij deze locatie is extra omdat het een camping betreft, de piek van het verbruik ligt dus met name in de zomer, oftewel de zonnestroom die opgewekt wordt direct verbruik door de camping gasten.

We hebben het aansluiten van de omvormers in samenwerking uitgevoerd met de vaste huisinstallateur, dit was namelijk een voorkeur vanuit de klant.
Weer een tevreden klant rijker in Ommeren!

Benieuwd naar de mogelijkheden van jouw bedrijfsdak? Neem vrijblijvend contact op!

“De opdrachtgever aan het woord”

keurig net en enthousiast Deze jongens weten waar ze over praten: luisteren goed naar de wensen van de klant en houden zich aan de afspraken en geven goede uitgebreide voorlichting. Duidelijke uitleg! Volgens planning geleverd en korte lijnen. wij raden dit bedrijf iedereen aan!

Vergelijkbare projecten

Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Bata Energy Solutions
Jaar ervaring
0 +
Bata Energy Solutions

Waarom kiezen voor Bata?

Een eerlijk advies voor iedereen
Naast ons uitgebreide assortiment van zonnepanelen, bieden we persoonlijk en deskundig advies gericht op uw wensen en daksituatie.
Wij helpen u van A tot Z
U wordt van A tot Z compleet ontzorgd. Het gehele traject, van advies tot oplevering, wordt in samenspraak met u tot in de detail doorlopen.
Met het invullen van dit formulier geef je ons toestemming om vrijblijvend contact met je op te nemen voor een adviesgesprek.

Je eerste stap naar advies op maat

Of stel je vraag direct aan een van onze adviseurs.

Je kan ons bereiken op:

(0488) 745 400